PTP-psykologer

Regionen

Vi söker

Vi söker PTP-psykologer till verksamhetsområdena Psykiatri, rehabilitering och diagnostik, Medicinsk vård samt Vårdcentralerna Bra Liv. Vi är länsövergripande verksamheter och kan därför erbjuda tjänster i Jönköping, Eksjö och Värnamo.

"Region Jönköpings län ligger i framkant när det kommer till utvecklingsarbeten och uppmuntrar sina medarbetare till att dela med sig av idéer och lyfta förbättringsförslag. Här finns ett gediget PTP-program och vid intresse finns möjlighet att medverka i projekt vid sidan av det kliniska arbetet. I min roll arbetar jag självständigt inom trygga ramar och träffar människor med utmaningar av alla slag. Jag har känt mig välkommen från min första arbetsdag och jag upplever att min kompetens verkligen tas till vara på!"

Så här beskriver en av våra PTP-psykologer Marie Björling sin roll. Nu söker vi fler! Låter det Marie berättar intressant? Läs då gärna mer!

Vi erbjuder dig

PTP-programmet i Region Jönköpings län är ett gediget program med kunniga föreläsare och kontinuerliga träffar med andra PTP-psykologer i vårt län. En gång varje månad träffas alla PTP-psykologer i seminarieform med föreläsningar och diskussioner där erfarna psykologer medverkar. Varje år arrangeras Mentorsdagen, med professionsrelaterat tema, då PTP-psykologerna bjuds in tillsammans med sina handledare. Inom ramen för programmet erbjuder vi möjlighet till studiebesök för att även ge inblick i andra professionskollegors verksamhetsområden.

Startdatum för PTP-tjänstgöringen sker enligt överenskommelse.

Mer information om Regionens PTP-program hittar du här.

Vi söker totalt 13 PTP-psykologer

Nedan kan du se vilka kliniker som just nu söker PTP-psykologer samt hur många platser de har:

Habiliteringscentrum Jönköping: 2 Värnamo: 1

Läs mer om Habiliteringscentrums verksamheter här.

Psykiatriska kliniken Beroendemottagningen Jönköping: 1 Psykosvården Jönköping: 1 Neuropsykiatriska teamet Jönköping: 1 Vuxenpsykiatrin Värnamo: 1 Psykiatriska öppenvårdsmottagningen Eksjö & Remiss- och bedömningsenheten Eksjö: 1 (delad tjänst)

Läs mer om Psykiatrins verksamheter här.

Barn- och ungdomspsykiatrin Nässjö: 2

Läs mer om Barn- och ungdomspsykiatrins verksamheter här.

Barnhälsovårdens psykologenhet Värnamo: 1

Läs mer om Föräldra- och barnhälsovårdens verksamheter här.

Barn- och ungdomshälsan Nässjö: 1

Läs mer om barn- och ungdomshälsans verksamheter här.

Vårdcentralerna Bra Liv Kungshälsans vårdcentral: 1

Läs mer om Vårdcentralerna Bra Livs verksamheter här.

Efter PTP

Efter din PTP tjänstgöring finns det goda möjligheter till fortsatt arbete som legitimerad psykolog inom Regionens olika verksamheter.

Utvecklingsmöjligheter

Region Jönköpings län erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling, genom väl inarbetade nätverk, kurser eller forskning. Regionen har en egen utbildningsenhet som heter Futurum, akademin för hälsa och vård. Mer information om Futurum finner du här.

Så här gör du om du är intresserad

Sök tjänsterna genom att klicka på länken nedan. I din ansökan vill vi att du rangordnar de tre områden och orter du har störst intresse av. Vill du veta mer om tjänsterna eller de olika klinikerna är du välkommen att kontakta: HR-konsult Carl Isaksson, tfn 010-2421273 eller HR-konsult Moa Törnqvist, tfn 010-242 12 57.

Då ansökningarna brukar vara många så kommer vi försöka beta av dem så fort som möjligt, vilket betyder att tjänsterna blir tillsatta löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som PTP-psykologer Tillbaka till lediga jobb