Fysioterapeut/Sjukgymnast

Sävsjö vårdcentral

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och vill ha en ny spännande utmaning och som vill utvecklas tillsammans med oss på Sävsjö vårdcentral.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård samt erfarenhet av att leda gruppverksamhet är önskvärt för tjänsten men inget krav. Även utbildning i OMI, McKenzie, OMT är av intresse.

Vi erbjuder dig

  • Omväxlande och stimulerande arbete
  • Både självständigt arbete och arbete i team
  • Individuell kompetensutveckling
  • Möjlighet att delta i utvecklings-och förbättringsarbeten
  • Nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning enligt gällande styrdokument och Regionens FAKTA-dokument. Vi arbetar även med triagering där du som sjukgymnast/fysioterapeut blir vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten. Hos oss får du verkligen möjlighet att utvecklas och öka din kompetens!

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med nya idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Vi ser även att du är mån om ett gott samarbete och bemötande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Stålhammar tfn 010-24 38 604 alternativt 0725 – 88 16 85. Fackliga företrädare för Fysioterapeuterna, SACO är Anna-Marie Mollberg Kristoffersen tfn 010-24 38 671. Sista ansökningsdag är den 25/2. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb