Sommarjobb Undersköterska

Bodafors vårdcentral

Är du nyfiken på ett roligt och omväxlande sommarjobb? Nu söker vi utbildade undersköterskor för semestervikariat hos oss på Bodafors vårdcentral! Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat där patienten alltid är i centrum.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under perioden v.25-v.32 eller enligt överenskommelse. Vi är måna om att hitta lösningar som passar utifrån dina önskemål och vår verksamhet!

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet till att få erfarenhet av vår verksamhet
  • Välplanerad introduktion
  • Omväxlande arbetsuppgifter förlagda dagtid
  • Fantastiska kollegor i flera olika professioner

Det här får du arbeta med

Din arbetstid kommer att fördelas mellan att serva vårdcentralens läkare och mottagningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett genuint intresse för människor och har alltid patienten i fokus. Du värnar om arbetsklimatet och om att alltid ha ett gott bemötande gentemot alla människor du möter i arbetet. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad, ansvarsfull och flexibel genom att du har lätt för att ställa om inför ändrade omständigheter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Pernilla Mårtensson, tfn 010-243 37 22 mobil 0767-24 24 64. Facklig företrädare för Kommunal är Åsa Styrbjörn, tfn 0702-68 21 17. Sista ansökningsdag är den 1/3. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb Undersköterska Tillbaka till lediga jobb