Barnmorska

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill just Du bli en i vår gemenskap på kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med några års erfarenhet av dagens förlossningsvård som vill arbeta här hos oss!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt, eller efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

På kvinnokliniken arbetar du som barnmorska på två av våra verksamheter inom kliniken - gynavdelning, mottagning, BB vårdavdelning och förlossningsavdelning. Våra medarbetare medverkar i arbetet med våra processer, vilket innebär ett aktivt deltagande i klinikens utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad barnmorska, har förmåga att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. Då vi arbetar mycket i team ser vi att du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera med andra och ser möjligheterna i förändringar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av dagens förlossningsarbete.

Detta värderar vi högt

Stor vikt läggs vid tidigare erfarenheter av förlossningsarbete samt personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetscheferna; Lina Johanesson för kvinnohälsovården 010-242 44 44, Katarina Böwing för gynvårdavdelning/mottagningen 010-242 14 10, Britt-Marie Lundqvist för BB vårdavdelningen 010-242 14 32 och Gunilla Sjöberg förlossningsavdelningen 010-242 14 24. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Martina Fredriksson och Anna-Frida Kånåhols 010-242 14 16 alternativt 010- 242 14 27. Sista ansökningsdag är den 4 mars 2018 men tillsättning kan ske fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb