Servicepersonal till vår pooltjänst

Närservice Värnamo

Är du en glad och positiv person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Gillar du utmaningar och är intresserad av att utvecklas? Då ska du söka tjänsten som servicepersonal till vår verksamhet, Närservice i Värnamo med ytterområden!

Vi söker

Vi söker nu en ny medarbetare till vår poolverksamhet vid Värnamos ytterområden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75% med möjlighet till att diskutera högre sysselsättningsgrad.

Det här får du arbeta med

Du tjänstgör i vår poolverksamhet där du arbetar med att städa vid våra Folktandvårder och Vårdcentraler på ytterområden så som Smålandsstenar, Gnosjö, Gislaved, Anderstorp och Rydaholm vid ordinarie personals frånvaro. Visst arbete i vår storstädsgrupp kan förekomma. Du arbetar måndag till fredag där arbetsdagen startar 05:45.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en god förmåga att samarbeta och är tydlig i din kommunikation, är serviceinriktad och har förmåga att själv strukturera ditt arbete. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du tidigare erfarenhet av städ så är detta meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket bra i både tal och skrift. B-körkort och datavana är ett krav. Vid tillsättning av tjänst så läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta serviceledare Britt-Marie Persson, tfn 010-244 71 59. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-2447931. Intervjuer kan komma att hållas löpande - varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Servicepersonal till vår pooltjänst Tillbaka till lediga jobb