Administrativ assistent

Servicecenter Värnamo

Välkommen att söka sommarjobb hos oss i Centralreceptionen, Värnamo sjukhus!

Vi söker

Dig som har god datavana, goda språkkunskaper och flexibelt arbetssätt för semestervikariat under tiden 180618 - 180810, heltid eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som administrativ assistent i Centralreceptionen möter du patienter, besökare och personal. Du kommer att arbeta i centralkassan med ankomstregistering och betalning. I centralinformationen hänvisar du patienter/besökare till respektive avdelning och lämnar ut bilnycklar till personalen mm. Gymnasiekompetens och god svenska är ett krav. Kan du fler språk är det meriterande.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet i receptionen innebär ett första intryck/möte med besökarna och det är betydelsefullt att du är serviceinriktad och har en positiv attityd. Du är ansvarstagande och har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor. Vidare är du lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ingrid Larsson, teamledare tfn 010 – 244 79 49. Facklig företrädare för Vision, Susanne Persson, 010 – 242 28 71.

Sista ansökningsdag är den 25 februari 2018.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb