Undersköterska

Ögonmottagningen, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker en utbildad undersköterska som vill bli en del av vår arbetsgrupp! Vi kan erbjuda ett vikariat på 6 månader, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i högt tempo. Du blir en del av en härlig arbetsgrupp med god gemenskap.

Det här får du arbeta med

I fösta hand får du arbeta i team med läkare och sjuksköterskor, förbereda patienter med syn och ögontryck inför läkarbesök samt vara med och assistera på operation. Det kan också bli aktuellt med självständig mottagning som screening av ögonbotten hos diabetiker. Visst data arbete kommer ingå i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som engagemang, att ha en positiv attityd och ett serviceinriktat sätt. Som person är du lojal och har ett professionellt arbetssätt, du är strukturerad och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi ser även att du är en flexibel person som lätt kan ställa om till nya förutsättningar under arbetets gång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Svensson Kauppinen på telefon 010-244 74 63. Facklig representant för Kommunal är Eva Frid, telefon 010 – 24 474 61. Tror du vi skulle trivas tillsammans? Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 28 februari.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb