Överläkare/Specialistläkare

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom gynekologi och obstetrik. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och är tillsvidare på heltid.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig positiva kollegor i en god arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga och trevliga lokaler som är samlade på ett plan. Vi arbetar i team för att ge patienten bästa vård och för en långsiktig utbildnings- utvecklings- och kompetensförsörjning för verksamheten där du självklart har en roll.

Det här får du arbeta med

Som läkare hos oss arbetar du med att ge allsidig vård till kvinnor i alla åldrar i alla skeenden i livet och deltar i klinikens alla verksamheter. Vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med barnmorskor och undersköterskor där du ges möjlighet till profilering inom något intresseområde. I tjänsten ingår jourtjänstgöring inom såväl obstetrik som gynekologi.

För att du ska trivas hos oss

Då vi arbetar mycket i team trivs du hos oss om du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina medarbetare. Eftersom det ingår jour/bakjourstjänstgöring med både gynekologi och obstetrik är det en fördel om du även kan hantera pressande och stressande situationer.

Detta värderar vi högt

Tidigare erfarenhet av att vara bakjour är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-2435706. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Johan Holmberg, 010-2435704. Sista ansökningsdag är den 4 mars 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb