Administrativ assistent

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som vill vara administrativ assistent på Operations- och Intensivvårdsavdelningen på Värnamo Sjukhus! Vi ser gärna att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i personalhanterinssystemet Heroma är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med mycket personkontakter och service. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som administrativ assistent hanterar du schema- och bemanningsfrågor i nära samarbete med vårdenhetscheferna. Registrering och handläggning av sjukfrånvaro, schemaändringar, flexrättelser, semestrar och föräldraledigheter är andra arbetsuppgifter som faller inom ramen för ditt ansvarsområde. Du fungerar även som administrativt stöd för vårdenhetscheferna. På kliniken finns både traditionella schema, samt schema enligt poängmodell.

För att du ska trivas hos oss

Du har utbildning på gymnasienivå och gärna erfarenhet från sjukvård, t ex som undersköterska. Då det ingår i ditt arbete att ha mycket kontakt med både chefer och medarbetare bör du ha lätt för att skapa goda relationer. Du har förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Som person är du ansvarstagande och noggrann. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, flexibilitet samt god samarbets- och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av Magnus Trofast, Verksamhetschef, telefon 010-244 73 93. Facklig företrädare för Vision är Linda Andersson, telefon 010-244 81 06. Sista ansökningsdag är den 25/2. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb