Servicepersonal

Närservice Eksjö

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Eksjö!

Vi söker

Vi söker nu servicepersonal till Närservice vilket inkluderar städ och vaktmästeri och vi hoppas på ditt intresse! Vi är angelägna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss.

Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete då den ena dagen oftast inte är den andra lik. Du kommer få arbeta både individuellt och i team. Tjänsterna avser tidsbegränsade uppdrag under semesterperioden.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter

Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete eller vaktmästeri är detta meriterande. Inom Vaktmästeriet kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta truckkörning, samt visst arbete med avlidna och en del bilkörning varav körkort är ett krav. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi ser att du som person är glad, positiv, självgående, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är strukturerad, serviceinriktad, har förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor gällande arbete inom Städ är du välkommen att kontakta serviceledare Catharina Karlsson, tfn 010 - 243 51 24, serviceledare Sofia Eliasson, tfn 010 - 243 67 22 eller serviceledare Carina Larsson, tfn 010 - 243 67 21. Har du frågor gällande arbete inom Vaktmästeriet är du välkommen att kontakta serviceledare Mikael Gustafsson, tfn 010 - 243 51 68. Facklig företrädare är Birgitta Svensson, tfn 0381-35296.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren. För att din ansökan ska vara fullständig måste intyg på slutförd utbildning bifogas. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30/4. Välkommen att ansöka!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb