Ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska som vill arbeta tillsammans med oss på Ögonkliniken Ryhov!

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Tjänstgöring kommer att ske på vår vårdvalsmottagning och vår mottagning för kvalificerad specialistsjukvård. Kliniken har stor operativ verksamhet med bland annat kirurgi inom glaucom, katarakt Strabism, plastik, kornea, tårväg och till viss del bakre segment. Möjlighet finns att också tjänstgöra på vår operationsenhet, om du innehar denna kompetens. Vår målsättning är att varje medarbetare ska ha intressanta, varierande och stimulerande arbetsuppgifter inom kliniken. Du kommer att ha telefonrådgivning, dagjourverksamhet samt egen mottagning med patientgrupper inom ögonsjukvården. Ibland sker dessa som teammottagning. I tjänsten ingår även att vara resurssjuksköterska med ansvar för de akut uppkomna undersökningsbehoven under dagen. Varje medarbetare förväntas aktivt delta i förbättringsarbete som till stor del sker i de olika processteam som finns på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad ögonsjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med ett intresse för ögonsjukvård. Du tycker om att möta nya människor, ge god service och ett gott bemötande. Du behöver kunna arbeta självständigt men det krävs också att du kan samarbeta bra med andra och bidra i teamarbete då klinikens arbete drivs i processteam kring de olika diagnoserna. Du förväntas ta en aktiv del i detta arbete och hjälpa till att driva förbättrings- och utvecklingsarbetet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Susann Meyner, telefon 010-242 16 11. Facklig representant för Vårdförbundet är Belend Östman, telefon 010-242 16 21. Sista ansökningsdag är den 28 februari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ögonsjuksköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb