Sjuksköterska

Hudmottagningen i Värnamo

Vi söker dig som vill göra skillnad i mötet med andra människor! Vi söker nu en utåtriktad sjuksköterska som har intresse av att arbeta med smittspårning av sexuellt överförda sjukdomar (STI) på hudmottagningen i Värnamo. I arbetet ingår även att arbeta som sjuksköterska på hudbehandlingsenheten.

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Cosmic samt några års erfarenhet från sjuksköterskeyrket.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar.

Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö. Vi är en liten klinik med bra sammanhållning och vi strävar efter gemensamma mål.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta självständigt, cirka 50 procent av tjänsten med smittspårning, telefonrådgivning samt bokning av STI-patienter. Den andra delen av tjänsten kommer du att arbeta med patienter på hudmottagningen. Regionens enhet för smittskydd och vårdhygien är en viktigt samarbetspartner. I arbetet ingår även att träffa ungdomar på skolor och event, som till exempel på datorfestivalen Dreamhack.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du stort intresse av att arbeta med människor. Eftersom vårt arbete bygger på möten är det viktigt att du har ett professionellt bemötande. Vi arbetar i team, vilket kräver att du har en helhetssyn på patientarbetet och ser fördelarna med samverkan. Du är trygg och stabil. Du är bra på att skapa relationer, du tar eget ansvar och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna vårdenhetschef Fredrik Ragnar, 010-243 34 09 eller 010-244 79 91. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Heidi Mäklin, telefon 010-2422140. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb