Undersköterska

Rosenhälsan och Tenhults vårdcentral

Välkommen att söka jobb hos oss!

Vi söker

Vi utökar vår verksamhet och söker nu en undersköterska som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka våra vårdcentraler.

Vi erbjuder dig

Rosenhälsan är en attraktiv, välfungerande och bra bemannad vårdcentral som finns i toppenfina lokaler i ett modernt vårdcentrum centralt i Huskvarna. Vi är en vårdcentral som ser möjligheter och arbetar aktivt för att förbättra verksamheten. From 1 mars 2018 kommer Tenhults vårdcentral att tillhöra Rosenhälsans vårdcentral. Vårdcentralen ligger mitt i det lilla samhället Tenhult med fräscha och nyrenoverade lokaler ca 8 km från Huskvarna.

Tjänsten är en kombinationstjänst där du anställs tillsvidare, heltid på Rosenhälsans vårdcentral men placering kommer huvudsakligen att var i Tenhult.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer att bestå av laboratoriearbete med provtagning, mottagningsarbete tillsammans med läkare och sjuksköterska. Du som undersköterska sköter även det dagliga arbetet på vårdcentralen som förråd, skölj och skötsel/städ av undersökningsrum. Möjlighet finns att ha egen planerad mottagning. Vi är öppna för att ta tillvara dina kunskaper och önskemål.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är utbildad undersköterska, du får gärna ha erfarenhet av primärvård. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienten bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Vi förstår värdet av det personliga mötet och vet att det skapar trygghet. Våra vägvisare i vardagen är kvalitet, struktur och kontinuitet och vi ger ett gott bemötande med en helhetssyn där hela människan är viktig.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Birgitta Karlsved, tfn 010 - 242 96 86. Facklig företrädare för kommunal är Anneli Petersson, tel 010 - 242 35 34.

Sista ansökningsdag är den 26 januari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb