Specialistsjuksköterska barn/distriktssköterska

Barnhälsovården Smålandsstenar

Är du lockad av att göra skillnad för folkhälsan? Nu söker vi dig som har ett stort intresse av förebyggande hälsoarbete med fokus på det bästa för familjen.

Varmt välkommen med din ansökan till barnhälsovården!

Vi söker

Till barnhälsovården i Smålandsstenar söker vi dig som är sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar alternativt distriktssköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Att arbeta på en familjecentral innebär ett samarbete och kunskaps-/erfarenhetsutbyte mellan flera olika professioner. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och din introduktion anpassas efter dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att ta vara på nya medarbetares kompetens i vår verksamhet!

Det här får du arbeta med

Som BHV-sköterska består dina arbetsuppgifter av ett omfattande hälso- och preventionsarbete bland barn i åldern 0-6 år. Du kommer att arbeta efter barnhälsovårdsprogrammet som är inriktat på bland annat vaccinationer, levnadsvanor och tidig upptäckt. Detta innebär att både ha egna mottagningar och att leda föräldragrupper.

I begreppet familjecentral ingår att man i teamet ska se till hela familjens behov av råd och stöd. Arbetet innebär att du tar mycket egna initiativ och eget ansvar. Inom enheten arbetar vi ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbeten där alla ska vara delaktiga.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att det är viktigt att du som person har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har en god förmåga att lyssna och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få bra bemötanden och känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för.

Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i länet.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta vårdenhetschef Julie Thorvaldsson, 010-244 19 09. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Mariann Jönsson, 010-244 27 85. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 21 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska barn/distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb