Undersköterska

Geriatrisk vårdavdelning, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker nu en undersköterska till geriatriska akutvårdsavdelningen som vill bli en del av vårt arbetslag. Här har vi ett stort engagemang och ett fokus för äldre hälsa.

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta 100%.

Vi erbjuder dig

Ett värdefullt arbete på en arbetsplats med hög trivsel. Hos oss får du möjlighet att följa patienten från ett akut insjuknande till utskrivning. Vi är varandras arbetsmiljö och den kännetecknas av en god stämning där vi bemöter varandra med respekt. Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym. Fri öppen sjukvård.

Det här får du arbeta med

På avdelningen har vi ett direktintag dygnet runt för äldre patienter som besväras av medicinska och infektiösa sjukdomstillstånd. Vi vårdar även patienter med lättare ortopediska och kirurgiska åkommor. Du som undersköterska är en viktig del i vårt team där olika yrkeskategorier ingår runt patienten.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska med ett intresse för äldre patienter. Du har erfarenhet av arbeta med äldre människor och trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling. Med patientens behov i centrum ger vi bäst möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Torbjörn Alvreten, 036-32 32 45. Facklig representant för Kommunal är Helen Ögren, 036-32 32 03

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är den 22 januari. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb