Informatör

Marknad

Vi söker

Vi söker en Informatör då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Tjänsten är ett vikariat under perioden mars till och med 31 dec 2018, med ev. möjlighet till förlängning. Placeringen är på Länstrafikens marknadsavdelning. På marknadsavdelningen är vi 6 anställda varav 2 är informatörer. Vi finns i centrala Jönköping vid Tändsticksområdet.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett omväxlande arbete med varierade arbetsuppgifter, i stort och smått. Du kommer bli involverad i olika projekt och utvecklingsgrupper både internt och externt, bl a håller vi på att införa ett nytt betalsystem och nytt CRM-system. Vi jobbar nära varandra och har ett gott samarbete på vår avdelning.

Det här får du arbeta med

Som Informatör kommer du arbeta med texter och grafiska illustrationer till t ex. kartor, marknadsmaterial, trycksaker, informationsmaterial, publikationer, presentationer m.m. Du kommer arbeta med informationsmaterial både internt och externt och du kommer använda olika digitala kanaler och sociala medier för detta. Vi förutsätter därför att du är van användare i sociala medier. Du kommer även att förvalta vår webbplats och uppdatera den med aktuell information.

För att du ska trivas hos oss

Du har examen från Högskolan, medie-/kommunikations program eller liknande, samt några års erfarenhet av liknande roll. Du behöver vara självgående och kunna driva projekt från början till slut. Som person är du kreativ och positiv och delar med dig av din kunskap, samtidigt som du är öppen och nyfiken på nya lösningar. Du ska ha lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du är en van användare i Adobe Creative Suite, Photoshop, Indesign, Acrobat proffessional, Illustrator och har superusernivå i officeprogrammen.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 22 januari. Välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Anne Mårtensson, tel.nr 010-241 55 50. Fackliga frågor Vision Joakim Eriksson tel.nr 010-241 5500.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Informatör Tillbaka till lediga jobb