IT-tekniker med ledaregenskaper

Lokal IT-service

Vi söker

Vi söker en erfaren IT-tekniker med ledaregenskaper som vill vara delaktig i vårt arbete mot ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.Huvudsaklig placeringsort är Eksjö för denna tjänst. B-körkort krävs då resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper/utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdiga. Önskvärt om minst 3 års erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du har goda kunskaper att jobba med ärendehanteringssystem samt flerårig erfarenhet inom Microsoft klientplattform minst Windows 7. Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom IT i en myndighetsorganisation samt ha kunskaper inom ITIL. Vi ser gärna att du tidigare haft en teamledande eller samordnande roll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med kompetenta kollegor. Vi jobbar med ständiga förbättringar, vilket är en naturlig del av vårt arbete i vardagen.

Det här får du arbeta med

Som It-tekniker på Lokal IT-service inom IT-centrum kommer du i huvudsak att arbeta med ärendehantering inom Incident- och Problemprocesserna. Du kommer att jobba med supportärenden och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir felsökning, installationer och konfiguration av IT-utrustning på arbetsplatser, så kallade arbetsplatstjänster. Arbetet innebär också att du bevakar och följer upp tilldelade ärenden samt har löpande återkoppling till användare. Du kan även medverka i olika projekt inom IT-centrum. Vi ser också att du tar ett teamledaransvar för teamet. Som teamledare förväntas du ansvara för planering och samordning av våra leveranser ut mot kund. Här ingår planering av tid för hantering av livscykelhantering på arbetsplatstjänster. Du säkerställer att vi inom teamet jobbar enligt fastställda processer och arbetssätt.

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kundorienterad och har en god förmåga att leda, kommunicera och samarbeta. Tjänsten innebär mycket kontakt med användare, beställare och kollegor varför det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska språket samt kunna förstå texter i engelska språket.

Det är också viktigt att kunna anpassa sig till rådande beslut och policys. Dokumentation av arbetsmetoder och rutiner ingår i tjänsten. Du är noggrann samtidigt som du har en förmåga att under pressade förhållanden prioritera och fatta beslut. Du är intresserad av att utveckla dig själv och verksamheten och du ser möjliga lösningar. Med en god analytisk förmåga tar du egna initiativ och arbetar självständigt såväl som i grupp. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 17 januari. Välkommen med din ansökan. För mer information kontakta enhetschef för Lokal IT-service Bert-Roland Näslund 076-148 69 30. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97, SACO Pekka Sirviö Strandroth 010-242 65 54 och för Kommunalt Marie Zwettler 010-242 99 76.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-tekniker med ledaregenskaper Tillbaka till lediga jobb