Distriktssköterska alt Sjuksköterska

Öxnehaga vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Öxnehaga vårdcentral. Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner och av korta beslutsvägar.

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska, med tillträde enligt överenskommelse och t o m 2018-08-31.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning, den senare i team med läkare. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra sköterskor egen mottagning inom sitt specialområde. I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring ingå vid Jourcentralen i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tel 010-242 36 10 eller mobil 076-842 36 10. Facklig företrädare för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är 2018-01-xx. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska alt Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb