Byggprojektledare

Regionfastigheter, Projektenheten, Jönköping

Vill du arbeta med intressanta och komplexa byggprojekt? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi på Regionfastigheter inom Region Jönköpings län söker en byggprojektledare med placering på länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Du är högskoleingenjör eller har likvärdig utbildning med inriktning bygg samt flerårig erfarenhet från byggbranschen som byggprojektledare, produktionschef, platschef i större projekt eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att genomföra upphandlingar och att leda projekt. Erfarenhet som kontrollansvarig enligt PBL (Plan och bygglagen) samt kunskap om entreprenadjuridik (AB04, ABT06, ABK09) och LOU (Lagen om offentlig upphandling) är meriterande. Arbetet innebär resor till våra fastigheter i hela länet, varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och inspirerande uppdrag där du i nära samarbeta med kunderna skapar bra miljöer för regionens medarbetare, patienter, elever och besökare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I Regionfastigheters uppdrag ligger ansvar för fastighetsplanering, att bygga nytt eller att bygga om, att förvalta och sköta drift och underhåll av regionens lokaler. Som byggprojektledare ingår du i Projektenheten inom Regionfastigheter. Du arbetar med att skapa ändamålsenliga lokaler för de olika verksamheter som bedrivs inom Region Jönköpings län. Om- och nybyggnationer sker till största del inom sjukvården, men kan även gälla folkhögskolor och naturbruksgymnasier. Du arbetar i projektform och leder arbetet mot uppställda mål, från idé- och projektering till upphandling, produktion och projektavslut. Arbetet bedrivs både enskilt och tillsammans med kollegor och kunder.

För att du ska trivas hos oss

Som byggprojektledare hos oss tar du ansvar för din uppgift och arbetar självständigt, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är lugn och stabil, har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta med komplexa frågor och gärna tillsammans i team. Du är relationsskapande och knyter kontakter, underhåller relationer och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. I rollen leder, motiverar och skapar du engagemang och delaktighet. Du arbetar strukturerat, ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Vidare agerar och fattar du beslut utifrån verksamhetens bästa och i enlighet med verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Byggprojektchef Thomas Svärd, 010-242 51 64, thomas.svard@rjl.se. Facklig företrädare för Sveriges Ingenjörer är Sune Carlsson, 010-242 27 30. Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 22 januari 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Byggprojektledare Tillbaka till lediga jobb