Kurator

Vråens vårdcentral

Vi söker

Kurator för vikariat, heltid, från och med 1 mars 2018 till och med 28 februari 2019 med möjlighet till förlängning. Annan sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

  • Ett stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete med både självständighet och teamarbete
  • Regelbunden ärendehandledning
  • Personlig kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt de riktlinjer som finns för regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser. Du är en del i det psykosociala teamet och samarbetar med vårdcentralens andra professioner som bland annat består av rehabsamordnare, läkare, kurator, sjuksköterska och sjukgymnast. Du kan även samarbeta med externa kontakter som exempelvis skolor, socialtjänst, migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Hos oss strävar vi efter tidig intervention och hög tillgänglighet, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kan förändras i takt med att primärvårdens uppdrag utvecklas.

För att du ska trivas hos oss

Du bör vara utbildad socionom eller motsvarande. Vi ser det som en fördel om du har utbildning i KBT steg 1, men det är inget krav.

Eftersom vår verksamhet bygger på möten med människor så är ett professionellt bemötande i alla lägen viktigt. Vi arbetar i team runt patienten så det underlättar om du har en helhetssyn på patientarbetet och ser fördelarna med samarbete. Vi tror dessutom att du är självgående, initiativtagande och har uppnått en viss personlig mognad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta biträdande verksamhetschef Maria Uhlmann tfn 010-244 83 03. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 010-242 44 64.

Sista ansökningsdag är den 21 januari och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb