Telefonsjuksköterska

1177 Vårdguiden på telefon

Är du sjuksköterskan med öronen på skaft, och som gillar service? Är du sjuksköterskan som kan lyssna in och identifiera symtom för att kunna bedöma, ge egenvårdsråd och hänvisa till rätt vårdnivå med hjälp av ett kvalitetssäkrat rådgivningsstöd? Då ska du söka till oss på Invånarservice 1177 Vårdguiden på telefon!

Vi söker

En av de trevligaste arbetsplatserna i regionen söker ytterligare kompetenta medarbetare. Tjänsten avser tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Vi söker 2-3 nya medarbetare med tjänstgöringsgrad mellan 75 till 100 %. Vi söker även timanställda.

Vi erbjuder

Vi sitter i moderna, fräscha lokaler med underbar utsikt över Nässjö och våra arbetsuppgifter är till allra största delen telefonrådgivning. Vi är ett 40-tal sjuksköterskor med olika kompetenser, men med samma fokus att snabbt identifiera symtom och vägleda i vården. Vi vill att du är samarbetsvillig och att du gärna delar med dig av dina kunskaper till oss andra, för det är grunden i vårt arbete. Vi jobbar nästan dygnet runt, men inte natten. Den får vi hjälp med från annat län. Hos oss har du möjlighet att jobba mycket eller lite, det avgör du själv! Vi är flexibla och välkomnar dig ändå med öppna armar.

Vi väntar på din ansökan och skulle du vilja komma förbi och se hur vi har det, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker sjuksköterskor med minst 5 års yrkeslivserfarenhet som sjuksköterska (gärna från vårdcentral eller akutmottagning). Specialistsköterskeutbildning är meriterande, samt erfarenhet av telefonrådgivning, gärna från akutmottagning eller vårdcentral. Datorvana är en förutsättning för att arbeta hos oss. Kunskaper i engelska är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras av Verksamhetschef Britt Forsberg som du når på telefon 010-243 01 01 eller till Enhetschef Anne Lönander 010-243 01 09. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ulrika Lagerqvist som du når via mejl på ulrika.lagerqvist@rjl.se.

Sista ansökningsdag är 31 januari. Vi kallar löpande till intervjuer under hela ansökningstiden.

Hälsar: Ulla-Britt, Gunilla, Britt-Marie, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Helena, Anne, Monica, Ann, Cecilia, Ulrika, Ulrika, Cecilia, Pernilla, Åsa, Cecilia, Åsa, Eleonor, Elin, Sandra, Ottilia, Helena, Cecilia, Emma, Jennie, Caritha, Sofie, Karolin, Elisabeth, Olivia, Evelina, Eva, Åsa – Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Telefonsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb