Röntgensjuksköterska till mammografin

Mammografi

Vi söker

En legitimerad röntgensjuksköterska med inriktning radiografi, diagnostisk radiologi eller medicinsk bildvetenskap till mammografienheten inom Region Jönköpings Län. Huvudsaklig placering i mammografivagnen på Höglandet, beroende på tjänstgöringsgrad är även placering på mammografienheten i Jönköping aktuellt. Erfarenhet från mammografi är meriterande.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på hel- eller deltid i ett stimulerande arbete i en spännande miljö under stor utveckling. Här har du goda utvecklingsmöjligheter inom kompetensområdet mammografi. Du jobbar i nära samarbete med bröstteamet som innefattat kirurgi, onkologi och patologi i en patientcentrerad verksamhet där du får en upplärning som är individuellt anpassad efter dina behov. Alla våra anställda har en individuell kompetensutvecklingsplan där både interna och externa utbildningar finns tillgängliga.

Det här får du arbeta med

På mammografikliniken kommer du att få arbeta med mammografiscreening med tillhörande uppföljning samt klinisk mammografiverksamhet där ultraljud och bröstpunktioner och biopsier ingår.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du tycka om att ha mycket patientkontakt och det är viktigt att du känner dig bekväm med att möta patienter i svåra situationer. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Då den ena dagen aldrig är den andra lik är det viktigt att du som person är flexibel. En undersökning kan leda till flera andra undersökningar, vilket man oftast inte vet i förväg. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och möter både kollegor och patienter med ett leende.

Mammografiverksamheten är i ständig utveckling. Nya metoder, ny utrustning, nya utredningsvägar och utvecklade vårdprocesser. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i denna sortens miljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Att tillsammans arbeta i ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög patientsäkerhet. Vi arbetar för hög tillgänglighet och korta och snabba processer. Det är viktigt att trivas på arbetet och att ha ett bra arbetsklimat. Vi är stolta över det arbete vi uträttar.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av områdeschef Kerstin Hillergård, tel 010-2421229. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Linda Liljeblad, linda.liljeblad@rjl.se. Välkommen med din ansökan senast den 31/1, intervjuer sker löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska till mammografin Tillbaka till lediga jobb