Vårdadministratör/Läkarsekreterare

Landsbro vårdcentral

Nu söker vi vår nya kollega till Landsbro vårdcentral!

Vi söker

Utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare med intresse av att arbeta i primärvården! Du har goda kunskaper inom språk, IT och medicinsk dokumentation. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande och goda kunskaper i Office-programmen är önskvärt.

Vi erbjuder dig

Ett varierat arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas! Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen där du kommer ingå i vårt personalteam med god arbetsmiljö i nyrenoverade och fräscha lokaler. Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillsättning enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t.ex. IT-support. Du kommer att fungera som vårdcentralens administrativa expert och ansvara för flödet och hanteringen av olika administrativa uppgifter.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss tror vi att är trygg och stabil i din yrkesroll där du gillar att administrera och ser helheten i vårdcentralens uppdrag. Vidare har du förmågan att på ett självständigt sätt strukturera och planera ditt arbete där du ser det som en naturlig del att jobba med service över yrkesgränser. Vi ser att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i vårdcentralens utveckling och framtid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson, tfn 010-243 20 19 alternativt vårdenhetschef Yvonne Ek, tfn 010-243 25 11. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 036 - 32 21 72. Sista ansökningsdag är den 17/1-2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör/Läkarsekreterare Tillbaka till lediga jobb