Distriktssköterska/Sjuksköterska

Sävsjö vårdcentral

Vi söker

Då en av våra kollegor går i pension söker vi nu dig som är utbildad distriktssköterska alternativt sjuksköterska med körkort B till vårt härliga och glada gäng på Sävsjö vårdcentral!

Önskvärt för tjänsten är även utbildning och erfarenhet inom astma/KOL. Tjänsten vi erbjuder är tillsvidare på heltid med tillsättning i maj 2018 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • En personlig arbetsplats där du arbetar nära dina patienter dagtid
  • Omväxlande, utmanande och framförallt meningsfulla arbetsuppgifter
  • Ett nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen
  • Personlig kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Ditt arbete kommer att bestå av omväxlande mottagningsarbete, telefonrådgivning samt distriktssköterskemottagning. Även arbete på jourcentralen i Eksjö ingår och omfattar ca 1 gång per månad, helg och kväll.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du är mån om att alltid ha ett bra bemötande och värderar ett väl fungerande samarbete med kollegor, ledning och andra aktuella parter. Du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett stort engagemang för ditt arbete där du ser utveckling som en naturlig del. Vidare har du även god kunskap i svenska och ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till ny idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Sabine Ljung tfn 010-24 38 601 alternativt 0730-645 409. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Svensson tfn 010-24 38 620. Sista ansökningsdag är den 28/1-2018. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb