Tandsköterska, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

Välkommen till Vråen Folktandvård Värnamo, en glad, trivsam och prestigelös klinik! Vi som arbetar på kliniken trivs tillsammans och vi har en bra blandning av både åldrar och yrkesgrupper. Hos oss har du goda chanser till utveckling i tjänsten. Vi erbjuder dig god handledning och kompetensutveckling, samarbete över yrkesgränser med erfarna kollegor, kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen i Jönköping och ett brett spektra av patienter att arbeta med.

Vill du veta mer om vår klinik? Läs gärna mer på Vråen Folktandvård Värnamo!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du tidigare erfarenhet av yrket ser vi det som positivt.

Datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska på vår klinik bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister.

I ditt arbete får du både assistera men också ha egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs att arbeta i team och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående. De människorna du möter har olika bakgrunder och erfarenheter och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation därefter. Du gör ditt yttersta för att skapa en så god upplevelse som möjligt för patienten.

Vår vardag är händelserik och ofta behöver vi snabbt ställa om verksamheten för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt, även under mer pressade situationer är du lugn och stabil. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Carl Doberauer, 010-244 81 65 eller klinikkoordinator Marita Helgesson, 010-244 81 68.

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, 010-244 21 70.

Sista ansökningsdag är den 24 januari 2018. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb