Trafikplanerare

Beställningscentralen/Serviceresor

Vi söker

Trafikplanerare på heltid, till vår beställningscentral för färdtjänst- och sjukresor inom Serviceresor. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du tillsammans med kollegor dagligen planerar ca 2 600 färdtjänst- sjuk och närtrafiks resor i huvudsak inom Jönköpings län. Resorna utförs enligt gällande regelverk och upphandlade trafikavtal. Du har dagligen kontakt med trafikföretag, förare och kunder. Verksamheten pågår i stort sett dygnet runt 365 dagar/år.

För att du ska trivas hos oss

Så ska du ha genomförd gymnasieutbildning, och vi ser gärna att du har lite arbetslivserfarenhet. Logistikutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta med andra och vara serviceinriktad. Du är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer.

Detta värderar vi högt

Vårt uppdrag är att inom Jönköpings län och angränsande områden bedriva och utveckla Serviceresor. Uppdraget utgår från Region Jönköpings vision ”För ett bra liv i en attraktiv region” och ett bra liv förutsätter bland annat goda möjligheter att resa i det dagliga livet. Kollektivtrafiken ska ses som ”Det naturliga resvalet” och bedrivas med omtanke om våra resenärer och vår omvärld. Omtanke för oss innebär att vi reflekterar över vad vi kan göra för andra. Genom att driva trafik på ett omtänksamt sätt skapar vi möjligheter för många människor att resa tillsammans och få det lite bättre. Vi vill visa att vi genom vår verksamhet värnar om människor i regionen. Högsta politiskt beslutande organ är Regionfullmäktige.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta platschef Åsa Ljungberg, tfn 010-241 5650. Facklig företrädare för Vision är Joakim Ericsson, tfn 010-241 5657. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdagen är 2018-01-31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Trafikplanerare Tillbaka till lediga jobb