Teknisk fastighetsförvaltare, installation

Förvaltarenheten Jönköping

Region Jönköpings län söker teknisk fastighetsförvaltare med ansvar för Regionens fastigheter i Jönköpings kommun, med tyngdpunkt på Länssjukhuset Ryhov.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet inom det fastighetstekniska området. Du har en bred teknisk kompetens och behärskar olika teknikområden såsom el, VVS, gas, kyla, styr etc. Gärna med fördjupade kunskaper inom något av teknikområdena. Du har arbetslivserfarenhet inom fastighetsinstallationer samt erfarenhet av kundkontakter. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Då resor i tjänsten förekommer är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Förvaltarenheten ansvarar för den ekonomiska och tekniska fastighetsförvaltningen och vi arbetar mycket tillsammans i teamet. Du kommer att samarbete med flera förvaltare och tekniska förvaltare med olika ansvarsområden. Vidare kommer du att få möjlighet att arbeta med teknikintensiva och komplexa vårdbyggnader. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträden enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som teknisk förvaltare kommer du att ansvara för genomförandet av ombyggnads- och underhållsprojekt avseende tekniska installationer i våra fastigheter i Jönköping. I arbetsuppgifterna ingår att vara projektledare med ansvar för kostnadsbedömning, projektering, upphandling, byggmöten, besiktning m.m. Du bevakar att myndighetskrav och interna krav uppfylls i genomförda projekt. I din roll kommer du också att fungera som tekniskt sakkunnig för installationsteknik samt vara bollplank mot vår byggprojektenhet och driftenhet i tekniska frågor. Du har kontakt med hyresgäster och planerar ombyggnads- och underhållsprojekt i samråd med dem.

För att du ska trivas hos oss

Du har god förmåga att snabbt sätta dig in i tekniskt komplexa problem och se lösningar. Du är en resultatinriktad och god administratör som både kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Det är meriterande med erfarenhet inom projektledning. Det flesta projekt genomförs genom avrop av ramavtalsentreprenörer.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetsförvaltarchef Simon Harrius, tfn 0767-24 21 73. Facklig företrädare för Sveriges Ingenjörer är Sune Carlsson, 036-32 27 19.

Välkommen med din ansökan via länken! Sista ansökningsdag är den 22 januari 2018.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Teknisk fastighetsförvaltare, installation Tillbaka till lediga jobb