Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken Akut- och beroendemottagning Värnamo

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vår akut- och beroendemottagning som även består av litiumdispensär, psykosocial jour samt Case Manager. Ditt arbete hos oss innebär främst att du ingår i beroendemottagningens team, men även stärker upp vår psykiatriska akutmottagning. Vår verksamhet är öppen dagtid måndag till fredag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med ett stimulerande arbete, både individuellt och i team i en trivsam arbetsmiljö samt att vi ger goda möjligheter till handledning och kompetensutveckling. Vi är ett gott team där förmågan till samarbete likväl som självständigt arbete värderas högt. Självklart värderar vi vidareutbildning och erfarenhet av psykiatri högt men hälsar även dig som är nyexaminerad välkommen att söka och erbjuder då dig ett gott stöd i ditt nya arbete. Du arbetar heltid med start enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med kollegor och du ingår i ett tvärprofessionellt team där sjuksköterskor arbetar tillsammans med läkare, psykolog, socionom, skötare och vårdadministratör.

I beroendeteamet har sjuksköterskan en nyckelfunktion och arbetar både utredande och behandlande. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära ansvar för medicinuppföljning, provtagning, motiverande och behandlande samtal. Intresse och delaktighet i att arbeta med att utveckla beroendevården ses som särskilt värdefullt.

Akutmottagningens huvudsakliga uppdrag är att under dagtid, vardagar, ta emot, bedöma och behandla patienter med akut psykisk ohälsa som kräver insatser på specialistpsykiatrisk nivå. Joursjuksköterskan bemannar klinikens jourtelefon och bedömer eventuellt behov av inläggning på klinikens psykiatriska vårdavdelning. Som sjuksköterska på vår akut- och beroendemottagning förväntas Du kan även ta del av kontinuerlig kompetensutveckling, förbättringsarbete och handledning.

För att du ska trivas hos oss

Du har förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer i ett periodvis tempofyllt arbete, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du arbetar självständigt, ser helheten och utifrån det planerar och prioriterar du ditt arbete. Du har empatisk förmåga, förmåga att fatta självständiga beslut och god samarbetsförmåga samt är tillmötesgående i ditt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan, ge en god upplevelse av vården och samtidigt vara kostnadseffektiva. En förutsättning för detta är en hållbar och god arbetsmiljö, engagerade medarbetare och att ha trevligt och roligt tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa enhetschef psykolog Eli Bicer tfn 010-244 97 28. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maya Toubia, tfn 010-244 000. Ansökningarna handläggs löpande. Sista ansökningsdag är den 31 januari. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb