Dietist

Rehabiliteringscentrum

En av våra dietister har valt att återvända till sin hemort, så Rehabiliteringscentrum är nu på jakt efter en driven och framåtsträvande dietist att ta hennes plats!

Vi söker

Vi söker en legitimerad dietist till Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2018-03-05 eller enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett viktigt och spännande arbete där du träffar patienter från i huvudsak medicinkliniken. Du har dietistkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med de övriga rehabiliteringsprofessionerna samt medicinsk personal. Om du är ny i yrkesrollen som dietist så erbjuder vi dig en erfaren mentor. Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett välutrustat personalgym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det personalaktiviteter i form av resor, utflykter och gemensamma aktiviteter.

Det här får du arbeta med

Hos oss på Rehabiliteringscentrum får du som dietist bidra med din specialistkunskap inom nutrition för att hjälpa människor med nutritionsproblem. Du kommer att arbeta med nutritionsbedömning och behandling av personer med bland annat diabetes typ 1, hematologiska sjukdomar, mag- och tarmsjukdomar och neurologiska sjukdomar. Du blir en uppskattad samarbetspartner såväl i arbetet på vårdavdelningar som på mottagningar. Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kan innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden. Utvecklingsarbete, utbildning av personal samt gruppundervisning av patienter är andra viktiga delar av arbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta men också tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är självgående. Vi tror att du är duktig på muntlig kommunikation och är flexibel. Våra patienter befinner sig alla i olika situationer och i olika faser av livet. Din empatiska förmåga och din pedagogiska insikt blir betydelsefulla nycklar i ditt arbete på Rehabiliteringscentrum

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef/legitimerad dietist Anna Neymark Wolgast, 010-242 27 39

Facklig företrädare för Naturvetarna är legitimerad dietist Amanda Hallén, 010-242 10 54

Urval och rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 2018-01-21. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb