Undersköterska

Ortopediska Vårdenheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill just Du bli en i vår härliga gemenskap på Ortopediska Vårdenheten, Höglandssjukhuset i Eksjö? Sök då tjänsten som undersköterska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och är intresserad av att arbeta på den ortopediska vårdenheten med oss i vårt härliga team! Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdenhet, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på 75% med start 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig fram till den 13 mars 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling såväl som personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete som undersköterska innebär bland annat att du arbetar med optimering i samband med operation, det vill säga att du ansvarar för den basala omvårdnaden inför och efter själva ingreppet. Du arbetar även aktivt med rehabilitering tillsammans med patienten där områden som mobilisering, nutrition och förebyggande arbete för att förhindra trycksår och vårdrelaterade infektioner ingår.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du har ett intresse för ortopedisk vård. Du engagerar dig i mötet med människan och samarbetar gärna med andra. Du strävar efter att erbjuda god vård med patientsäkerhet, är serviceinriktad, tillmötesgående och professionell i ditt bemötande. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter, är lugn även i pressade situationer och är bekväm i att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Britt Leandersson, 010-243 75 88. Facklig företrädare för Kommunal är Darick Wardh eller Anita Gustavsson, 010-243 58 10. Sista ansökningsdag är den 21 januari 2018, men vi tar gärna emot din ansökan tidigare. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb