Sjuksköterska

Avdelning 61

Vi söker dig som vill vara med och bidra med din kompetens i både vårt dagliga arbete, i utvecklingsarbete och med att forma vår framtida verksamhet. Teamet som du välkomnas till består av läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator, specialpedagog och skötare.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenheter inom psykiatrisk slutenvård. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning, heltid, tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten innebär dag, kväll, natt och helgarbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med varierande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat. Tillsammans värnar vi om varandra och hos oss får du tid och möjlighet att arbeta nära patienten och dess anhöriga.

Det här får du arbeta med

I ditt arbete ingår grundläggande psykiatrisk omvårdnads och observationsarbete där du som sjuksköterska har arbetsledande uppgifter i det dagliga omvårdnadsarbetet. Du kommer även delta i olika träffar och samtal som rör patienter, planera omvårdnadsinsatser och dokumentera i patientjournal. Som sjusköterska har du även ett ansvar för medicindelning.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ska du tycka om att arbeta med ungdomar och vara en del i deras vardag. Du har ett professionellt förhållningssätt, är trygg, lugn och uppmärksam i ditt bemötande. Vi är en liten personalgrupp där alla behöver ta ansvar. Du lyssnar, kommunicerar och samarbetar på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel och kan hantera både lugnare och mer intensiva dagar.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till områdeschef Martin Billow 010-242 31 37, eller biträdande områdesschef Per Leo 010-242 51 02. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Niklas Björk, tfn 010-242 31 32.

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb