Skötare

Avdelning 61

Vi söker dig som vill vara med och bidra med din kompetens i både vårt dagliga arbete, i utvecklingsarbete och med att forma vår framtida verksamhet. Teamet som du välkomnas till består av läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator, specialpedagog och skötare.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med inriktning psykiatrisk vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom psykiatri. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten innebär dag, kväll, natt och helgarbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med varierande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat. Tillsammans värnar vi om varandra och hos oss får du tid och möjlighet att arbeta nära patienten och dess anhöriga.

Det här får du arbeta med

I ditt arbete ingår att planera och genomföra grundläggande psykiatriskt omvårdnads- och observationsarbete. Du deltar i träffar och samtal som rör patienten, dokumenterar i patientjournal och redogör för patientobservationer vid ronder.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ska du tycka om att arbeta med ungdomar och vara en del i deras vardag. Du har ett professionellt förhållningssätt, är trygg, lugn och uppmärksam i ditt bemötande. Vi är en liten personalgrupp där alla behöver ta ansvar. Du lyssnar, kommunicerar och samarbetar på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel och kan hantera både lugnare och mer intensiva dagar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Martin Billow, områdeschef tfn 010-242 31 37 eller Per Leo, bitr.områdeschef tfn 010-242 51 02. Facklig representant är Carina Sjögren, Kommunals expedition tfn. 010-242 15 78.

Sista ansökningsdag är 21 januari 2018. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb