Systemtekniker kommunikation

Applikation & infrastruktur

Efterfrågan på våra tjänster ökar. Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö? Nätverket består av mer än 1100 switchar, 1600 accesspunkter och avancerad brandväggsmiljö. Vi driftar och förvaltar även mer än 600 applikationer och över 10 000 klienter och premierar bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

Vi söker

Vi söker nu en erfaren systemtekniker till IT-centrums enhet Applikation och infrastruktur. Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper. Du har flera års erfarenhet av arbete inom Cisco nätverksutrustning, gärna med inriktning på trådlösa nät, inklusive praktisk erfarenhet av konfigurering från större miljöer där IT är verksamhetskritiskt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Något varierade arbetstider enligt schema och beredskapstjänstgöring ingår.

Det här får du arbeta med

Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp Infrastruktur/kommunikation med förvaltning av system och nätverkskomponenter på en teknisk nivå med tillhörande behov av utveckling och anpassa lösning för produktionssättning. Du medverkar även som teknikexpert i många av Regionens pågående och framtida projekt och förvaltningsuppdrag med högt ställda krav på kvalitet, säkerhet och tillgänglighet för våra kunder.

För att du ska trivas hos oss

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av och arbetat inom flera av nedanstående områden:

  • Brandväggar
  • IPS
  • Routing
  • Lastbalansering
  • SDN – Software Defined Network
  • Nätverkssäkerhet
  • Datacenter
  • Trådlöst
Då vi utför drift av ett stort antal system med varierande systemdesign och plattformar så premieras bred erfarenhet. Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher 070-682 27 61. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-24 242 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-24 265 54.

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2018-01-21. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemtekniker kommunikation Tillbaka till lediga jobb