Områdeschef

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Nässjö

Välkommen att söka tjänsten som områdeschef för Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö!

Vi söker

Vi söker dig som vill bidra med ditt ledarskap i en engagerad och kompetent personalgrupp som tillsammans med dig vill göra skillnad för den målgrupp som behöver insatser från barn- och ungdomspsykiatrin.

  • Du har ett genuint intresse för ledarskap. Det är önskvärt men inte ett krav att du har tidigare chefserfarenhet
  • Du har ett intresse för och gärna erfarenhet av systematiskt utvecklingsarbete
  • Du har en akademisk utbildning och tidigare erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård, gärna från barn- och ungdoms eller vuxenpsykiatrin. Du kan också ha erfarenhet från kommunal verksamhet.

Vi erbjuder dig

En spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer vara en viktig del i fortsatt process med en nybildad länsklinik. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning inom din grundprofession med ett tidsbegränsat förordnande som områdeschef. Du erbjuds introduktion och chefsstöd med kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Du ansvarar för att leda en tvärprofessionell personalgrupp och klargör och genomför barn- och ungdomspsykiatrins mål och uppdrag på din enhet. Att främja och utveckla samverkan med relevanta aktörer är också en viktig del av ditt arbete. Den lokala öppenvården utgör basen för den samlade barn och ungdomspsykiatrin på specialistnivå och vårdgivaren ska tillhandahålla ett differentierat vårdutbud för akuta och planerade insatser i öppenvård. Vårdgivaren utformar processer som främjar kontinuitet, tillgänglighet, kvalitet och patientsäkerhet. Patienter tas emot utifrån medicinsk behovsbedömning och prioritering. I uppdraget ingår personal- och arbetsmiljöansvar och du skapar förutsättningar för patientsäkerhet och goda arbetsförhållanden. Du ansvarar för att enhetens ekonomi överensstämmer med verksamhetsplan och fastställd budget. Du ingår i klinikens ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar kliniken till en omtalat attraktiv arbetsplats och verksamheten i den riktning som skapar värde för målgruppen.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett stort engagemang och intresse av att utveckla och tänka framtidens vård. Du har en administrativ förmåga och kan hantera komplexa processer. Du tar ansvar för, planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Du är trygg i ditt ledarskap och har förmåga att kommunicera väl och skapa engagemang. Du kan arbeta målinriktat och du förstår vikten av att driva både det operativa samt det strategiska arbetet på enheten och kliniken. Att motivera andra ser du som en naturlig del av ledarskapet och förstår vikten av tvärprofessionellt teamarbete för att uppnå goda resultat. Vidare sprider du arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt! Vi fäster stor vikt vid din personlighet och förmåga att skapa goda relationer.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta: Carina Vestergren, verksamhetschef tfn: 072-236 44 81 Vårdförbundet: Inger Myrlander, tfn: 010-243 36 35 Saco: Matilda Öien, tfn: 010-242 56 51 Läkarförbundet: Mie Lundqvist, tfn: 010-242 31 05 Vision: Maria Tekin, tfn: 010-242 31 02 Vi tillämpar fortlöpande rekrytering, så hör av dig så fort som möjligt om du är intresserad Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef Tillbaka till lediga jobb