Driftledare

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker

Då vår nuvarande driftledare bestämt sig för att ta steget till annan verksamhet, söker vi nu en ersättare till denna mycket spännande och utvecklande befattning. Tjänsten är heltid och tillsvidare. Tillträdesdag 19/2 2018 eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Skoljordbruket (inklusive trädgård) är sedan 1999 KRAV certifierat. Som driftledare ansvarar du för skolans skoljordbruk som innefattar mjölk- och köttproduktion samt tillhörande växtodling på 250 ha. Du ingår i skolans ledningsgrupp och har dessutom personalansvar för skolans instruktörer.

Vi söker en medarbetare som gillar att leda, samarbeta och ta ansvar för skolans utveckling.

Huvudarbetsuppgifterna är:

  • driftledning och planering
  • budget och resultatuppföljning
  • personalansvar
  • skolans miljöombud
  • praktiskt arbete i lantbruket ofta tillsammans med elever
Utöver ditt eget arbetsteam av instruktörer och stallpersonal har du ett nära samarbete med lärare och annan personal på skolan.

Din kompetens

Du har grundläggande och eftergymnasial utbildning inom lantbruk. Du har en gedigen och bred erfarenhet inom näringen och känner dig bekväm med såväl praktiska, pedagogiska som administrativa uppgifter. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, gärna engelska. B-körkort är ett krav samt vana vid datoranvändning. Som person är du ansvarsfull, självgående och trygg i din roll som ledare. Tydlig i din kommunikation samt planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god kännedom om lantbruksföretagande och en hög ekonomisk medvetenhet. God förmåga att samarbeta och arbeta i team tillsammans med ett intresse av ungdomar tror vi är andra nyttiga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta skolans verksamhetschef Ola Lundmark, telefon 070 429 05 12. Sista ansökningsdag är 21 december. Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Driftledare Tillbaka till lediga jobb