Legitimerad sjuksköterska

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Nässjö

Vår kollega har valt att gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu en efterträdare. Välkommen till Nässjömottagningen!

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och har du specialistutbildning inom psykiatrisk vård är det meriterande. Utbildning inom KBT eller intresse av att vilja utbilda dig ser vi som positivt.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är utvecklande, lärorikt och där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö med fin trivsel. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du arbetar med patienter med psykiatriska diagnoser. Behandling, utredning, stöd till våra patienter samt samverkan med övriga aktörer, exempelvis kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och kan fatta beslut. Du behöver ha en stor grad av flexibilitet och arbetar bra tillsammans med övriga medarbetare i vårt team. Stor förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och som person har du ett lugnt och stabilt förhållningssätt. Vi värdesätter att du är positivt inställd till att lära nytt och utvecklas i din roll.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. Vi fokuserar på utvecklings- och förändringsarbete och välkomnar nya idéer och arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Emily Bjerker, tfn: 010-243 56 62 eller tf. enhetschef Christina Mårtensson, tfn: 010-243 36 02 Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn: 010-243 56 50 Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen att söka tjänsten! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb