Skötare

Psykiatriska kliniken, vårdavdelning

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska till en tillsvidareanställning på heltid. Du har ett genuint intresse för den psykiatriska vården och för patientsäkerhetsarbete. Du har gärna psykiatrisk inriktning i din utbildning och viss erfarenhet av att arbeta med psykiatriska patienter.

Vi erbjuder

Som skötare på psykiatriska avdelningen kommer du att få möjlighet att arbeta med specialiserad psykiatrisk vård och möta människor med olika psykiska funktionshinder. Du kommer att aktivt få delta i patientsäkerhetsarbete och få möjlighet till interna och externa utbildningstillfällen.

För att du ska trivas hos oss

Du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt för arbete både i grupp och självständigt. Intresse, vilja och förmåga att ge våra patienter ett gott bemötande och ha ett empatiskt förhållningssätt är viktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här värderar vi högt

I psykiatriska klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål: ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård.”

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, tfn 010-24 49 770. Facklig företrädare för Kommunal är Inger Dahl, 010-24 49 765. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2017-12-11.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb