Enhetschef

Habiliteringscentrum

Habiliteringscentrum i Jönköping söker en enhetschef som delar våra värderingar och vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker

En engagerad och driven enhetschef som vill vara med och utveckla Habiliteringscentrum. Du har en adekvat högskoleutbildning, gärna inom någon av de professioner som arbetar på vår klinik. Vi ser gärna att du har ledarskapserfarenhet och att du har arbetat inom funktionsnedsättningsområdet. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder dig

Ett spännande, utmanande och stimulerande arbete som är ansvarsfullt och angeläget med goda påverkansmöjligheter. Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av samarbete, både internt och externt. Du ingår i klinikens ledningsgrupp som leder och driver verksamheten framåt.

Det här får du arbeta med

Ledarskap handlar om att ha visioner, arbeta målinriktat och skapa engagemang samt ha förmåga att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer både som individer och som grupp. Enheten består av tvärprofessionella team som jobbar med habilitering för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Du har ett helhetsansvar vad gäller budget och resultat samt personal- och arbetsmiljöfrågor för din enhet.

För att du ska trivas hos oss

Bör du ha ett driv att vilja leda och utveckla verksamheten framåt tillsammans med medarbetarna och kollegor. Vi söker dig som är tydlig, initiativrik och resultatinriktad. Du har god förmåga att kommunicera, organisera och prioritera. Du är målinriktad, har förmåga att lyssna in andra och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Kristina Brengesjö, tfn 010-242 5245. Facklig företrädare för SACO är Karin Åhlin, tfn 010-242 4342, Vision Lisbeth Andersson, tfn 010-242 43 24. Lärarförbundet Maria Eriksson Moberg, tfn 010-242 4397.

Sista ansökningsdag är 2017-12-31. Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb