Sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum

Vi söker

Vi söker två legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster till Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start 2018-02-19 eller enligt överenskommelse. Stor vikt i urvalet läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp som arbetar med intressanta patientgrupper inom geriatrik och neurologi. Du har sjukgymnastkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med de övriga rehabiliteringsprofessionerna och medicinsk personal. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig en grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Det här får du arbeta med

  • Den ena tjänsten innebär bedömning och behandling/rehabilitering av geriatriska patienter på en akutvårdsavdelning kombinerat med gåskola för benamputerade inom den specialiserade öppenvården. Du kommer även att möta patienter med stroke och andra neurologiska diagnoser.[/list]

Helgtjänstgöring ingår i båda tjänsterna vilket innebär att arbetsgruppen turas om att arbeta på lördagar och under storhelger.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men också att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är självständig. Du har ett kvalitetstänk och är intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet. Du arbetar med en helhetssyn där patient och närstående är delaktiga och deras behov är alltid i ditt fokus. Flexibilitet och kommunikativ förmåga är andra viktiga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa: Områdeschef Charlotte Jansson, 010-2422505. Facklig företrädare för Fysioterapeuterna Josefin Rönnerfors, 010-2422571

Urval och rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-12-17. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb