Legitimerad psykolog

Psykiatriska mottagningen, Nässjö

En av våra psykologer har under hösten valt att gå vidare och njuta av livet som glad pensionär, och vi ser nu med spänning fram emot vem vår nästa medarbetare blir! Gillar du ett varierande arbete med olika patientgrupper? Är det viktigt för dig att ha ett stöttande team i ryggen men samtidigt ha mycket eget ansvar för planering och genomförande? Tycker du om att skratta och ha roligt på jobbet? Sök då till oss!

På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, kurator, läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare och vårdadministratörer och under hösten har två PTP-psykologer anslutit till oss. Vi har psykoterapeutisk kompetens inom KBT, PDT, EMDR, DBT och flera pågående grupper med olika behandlingar.

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog, gärna med ett par års erfarenhet, och har du tidigare erfarenhet av specialistpsykiatri och relevanta vidareutbildningar ses det som meriterande. Vi ser gärna att du är nyfiken och framöver vill fortsätta att förkovra dig.

Vi erbjuder dig

En utvecklande tjänst med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde snarast. Just nu är vi inne i en spännande utvecklingsfas och det finns därför stora möjligheter att vara med och påverka det framtida arbetet på mottagningen.

Det här får du arbeta med

Som psykolog hos oss får du planera stor del av ditt arbete själv och därför är det viktigt att du är strukturerad och tydlig och kan ta egna initiativ. I tjänsten ingår samtalsterapeutiska kontakter, gärna med KBT-inriktning, men också att bistå i diagnostiskt utredningsarbete och göra testningar/utredningar. Du behöver tycka om att arbeta både enskilt, samverka inom teamet och med vårdgrannar.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett professionellt förhållningssätt, är lugn och trygg som person. Vidare har du en god samarbetsförmåga och kan anpassa ditt arbete till ändrade förhållanden.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära samarbete med ett gott bemötande i alla situationer. Samarbete är en viktig del på mottagningen där vi stödjer varandra och tar tillvara på varandras kompetens.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Christina Mårtensson, tfn: 010-243 36 02 eller legitimerad psykolog Sofia Hjert, tfn: 010-243 36 10. Facklig företrädare, SACO Jan Strandh tfn: 010-243 56 93. Urval sker löpande så ansök snarast om du är intresserad. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad psykolog Tillbaka till lediga jobb