Sjuksköterska

Beroendemottagningen

Är du en person som gillar att arbeta självständigt med avancerad bedömning, samtalsbehandling, vårdplanering och uppföljning av patienter? Beroendemottagningen i Jönköping söker dig som vill bidra med kompetens och energi och som är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete. Välkommen att söka till oss!

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbetet av vår verksamhet. Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Är du inte specialistsjuksköterska i psykiatri så ska du vara beredd att läsa vidareutbildningen så snart tillfälle ges. Erfarenhet av psykiatriskt öppenvårdsarbete är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat, med goda möjligheter till nära samarbete med kollegor.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta självständigt med avancerad bedömning, samtalsbehandling, vårdplanering och uppföljning av patienter. Du ingår i ett tvärprofessionellt team. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter så som socialtjänsten, arbetsförmedlingen, försäkringskassan och kriminalvården.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Peter Tudén, tfn 010-242 30 45. Facklig representant för Vårdförbundet är Anna Wänebring, tfn 010-24 23099.

Sista ansökningsdag är 17 december. Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb