Hjälpmedelskonsulent

Hjälpmedelscentralen

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet från arbete med hjälpmedel. Du kan också vara fysioterapeut eller sjuksköterska som har arbetat inom hemsjukvård eller andra vårdformer där hjälpmedel används mycket. Du bör ha erfarenhet av att bedöma behov, förskriva och följa upp hjälpmedel och ha ett stort intresse av området. Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Det här får du arbeta med

Du ingår i teamet som ansvarar för vår kundmottagning. Du ger råd, tar emot beställningar och felanmälningar, lämnar information skriftligt och muntligt, tar emot besökare, genomför temaaktiviteter mm inom alla hjälpmedelscentralens produktområden. Arbetet innebär idag mycket telefonkontakter och tid vid datorn. Du skall vara med och utveckla teamets arbetssätt och metoder för att ta hand om våra kunders och patienters förfrågningar bl a genom att utnyttja ny teknik. Du ska trivas med administrativt arbete.

Teamet har en viktig roll när det gäller att samordna olika aktiviteter inom HMC t ex order, transportplanering, informations- och utbildningstillfällen, remissinflöde mm.

Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på din kompetens och erfarenhet.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har hög känsla för service och ett gott bemötande. Du tar egna initiativ, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. På hjälpmedelscentralen arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Därför är intresse för detta och erfarenhet av liknande arbetssätt meriterande. Ett stort tekniskt intresse är värdefullt. Körkort är önskvärt men inte ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marika Byrd 010- 242 87 15 eller Lovisa von Goës 010 -242 87 11. Facklig företrädare för SACO Stefan Frisk, 0101-242 87 05. Sista ansökningsdag är den 17 december. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Hjälpmedelskonsulent Tillbaka till lediga jobb