Senior Projektledare IT

Enhet Analys och design

Är du en erfaren projektledare idag och vill arbeta kundnära med en dynamisk och komplex IT-miljö?

Vi söker

Vi söker erfarna seniora projektledare som vill vara med och driva stora och utmanande projekt inom hälso- och sjukvård och som vill vara delaktiga i vårt arbete mot ett gemensamt digitaliserat vårdstöd i världsklass.

Som senior projektledare ska du ha många års erfarenhet av projektledning av stora, komplexa IT-projekt och/eller förvaltningsledning inom IT. Vårt arbete utvecklas hela tiden, varför det är viktigt med kunskap i förändringsledning och agila arbetsmetoder.

Tjänsterna är tillsvidaretjänster på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och kreativ miljö med kompetenta kollegor. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt gäng projektledare, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare, IT-arkitekter, systemtekniker och applikationsspecialister. Du kommer att arbeta med och för våra kunder. Som projektledare kommer du också ingå i ett nätverk för projektledare där ni diskuterar och utbyter erfarenheter kring aktuella frågeställningar.

Som senior projektledare ansvarar du för att driva ett eller flera projekt i enlighet med uppställda mål och planer. Du rapporterar löpande till styrgrupp. Du kan också vara mentor till andra projektledare.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker ska ha adekvat högskoleutbildning och flera års erfarenhet som projektledare. Det är meriterande med certifiering inom projektledning. Vana vid att driva komplexa IT-projekt i enlighet med agil metodik. Det är av stor vikt att du har mycket god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som får med dig andra på ett positivt och konstruktivt sätt och skapar förutsättningar för motivation och arbetsglädje. Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad samt drivande. För att du ska trivas hos oss så behöver du även ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, vara tydlig i din kommunikation och gilla utmaningar.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef för analys och design Anna Leo 072-50 99 121 Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-242 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 010-2432 65 54. Välkommen att söka tjänsten via länken. Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Senior Projektledare IT Tillbaka till lediga jobb