Vårdadministratör

Ögonmottagningen, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker nu en vårdadministratör som vill bli en del av vår arbetsgrupp på ögonmottagningen i Eksjö! Hos oss får du en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde 1 februari 2018 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i högt tempo. Vi är en liten enhet med familjär stämning och god gemenskap.

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering, men även andra förekommande administrativa uppgifter. Du kommer bemanna vår reception så för oss är det en självklarhet att du gillar möten med människor och att vara ansiktet utåt för vår verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

För denna tjänst behöver du ha en vårdadministrativ utbildning med diagnoskodning. Vi har ett högt flöde av patienter och för att trivas i det behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig efter det som händer under dagen. Du är tillmötesgående och serviceinritad, och har ett intresse i att hitta lösningar för såväl våra patienter som vår arbetsplats. Du kan strukturera, planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, är analytisk och ser utmaningar istället för problem. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Är du rätt person för oss? Välkommen att söka tjänsten! Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Linda Andlöw på telefon 010 - 243 58 50. Facklig representant för Vision är Marie Svensson, telefon 010-243 58 61. Sista ansökningsdag är 13 december 2017.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb