ST-läkare

Infektionskliniken

Vi söker

Vi söker nu ST-läkare till Infektionskliniken, Region Jönköpings län.

Vi strävar efter att erbjuda länets invånare en jämlik förstklassig infektionssjukvård. Det gör vi genom att i nära samarbete med vårdhygien, smittskydd och mikrobiologen ständigt utveckla, utvärdera och förbättra våra resultat och arbetssätt. Tillsammans bildar vi en strategisk kompetensresurs som är avgörande för att kunna möta framtida hot från multiresistenta bakterier och infektionsutbrott i samhället och olika vårdmiljöer.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete på en klinik som kännetecknas av prestigelöshet samt ett nära och varmt samarbete mellan klinikens olika professioner. Du får självkart en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Som ST-läkare hos oss kommer du att arbeta inom såväl öppen- som slutenvård och skaffa dig en bred erfarenhet inom specialiteten. Du kommer att få möjlighet att delta i klinikens kvalitets- och förbättringsarbete. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare och delar kan komma att förläggas på universitetsklinik, men huvudsaklig placering är i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för infektionssjukdomar. Vi söker dig som har en positiv attityd, arbetar teambaserat och verkar för ett gott samarbetsklimat. Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll. Du kan ta ansvar för att planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och klara ett högt arbetstempo när så krävs. Vi ser gärna att du har vana att arbeta i journalsystemet Cosmic. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du bör inneha körkort.

Detta värderar vi högt

Vi värderar goda medicinska resultat, ett personcentrerat arbetssätt och möjlighet för medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete. Klinikens mål är att ge en god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande med patientens behov i centrum.

Frågor och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Maria Palmérus, 010-242 21 30. Fackliga upplysningar lämnas av David Edenvik, Läkarförbundet, 010-242 93 67. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 26 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb