Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, dialysenheten, Värnamo sjukhus

Vi söker dig som är undersköterska, och som vill vara en del av vårt team. På dialysenheten arbetar vi aktivt för att öka patientens delaktighet, där patienten efter eget önskemål och förmåga sköter delar av sin behandling.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete i ett varmt och öppet arbetslag. Vikariat på 90-100 procent t.o.m. 2018-08-31 med tillträde i mitten av januari eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Dialysenheten är en behandlingsavdelning, och vi ger behandling måndag till lördag. Inom enheten har vi en självdialysenhet integrerad med övrig verksamhet. Vi erbjuder dig individuell introduktion. Du kommer arbeta patientnära med förberedelse och efterarbete vid dialysbehandling. Du är vårt ansikte utåt och tar emot och servar våra patienter. Du ansvarar för mat och fika och hanterar förrådsvaror och taxibeställningar.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är nyfiken, tar egna initiativ och har engagemang för människor. Att vara serviceinriktad och flexibel ser du som en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg, noggrann och har god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar i en positiv anda och med ett öppet arbetsklimat. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Helen Sandahl, tfn 010-244 87 02. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-244 79 31. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-12-31. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb