Vårdadministratör

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset

Vi söker

Vårdadministratör heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du ska ha utbildning i vårdadministration med diagnoskodning. Goda kunskaper i svenska motsvarande c-nivå krävs.

Vi erbjuder dig

Arbete på en klinik som ger omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden från förlossning till dagsjukvård och palliativ vård av cancersjuka. Drygt 1200 barn föds årligen. Kvinnohälsovården ingår också i kliniken och finns samlokaliserad med familjecentralerna i upptagningsområdet på Höglandet.

Det här får du arbeta med

Ge god service till patienter, övriga personalkategorier, andra vårdgivare och myndigheter. Det innefattar bland annat: Receptionsarbete Dokumentation och kontroll av dokumentationsflöden i våra IT-system för patientsäkerhet. Vi använder huvudsakligen Cosmic och Obstetrix. Diagnoskodning öppen och sluten vård. Registrering av data i olika register.

För att du ska trivas hos oss

Du behöver ha förmåga att själv kunna planera och organisera ditt arbete och samtidigt kunna anpassa dig till ändrade förutsättningar under arbetsdagen. Hela tiden ska vårdadministratören kontrollera och trygga att det som görs utförs korrekt vilket kräver att du är en ordningsam och noggrann person. Det är viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med olika yrkesgrupper och värderar vikten av ett gott bemötande mot patienter och övriga medarbetare.

Detta värderar vi högt

Att ge god service till patienter och medarbetare inom och utanför den egna kliniken.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta administrativ enhetschef Annika Ström telefonnummer 010-243 57 27. Facklig företrädare är Pia Fältmars telefonnummer 010-243 57 28. Sista ansökningsdag är den 4 december. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb