Distriktssköterska/Sjuksköterska

Gränna vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker

Vi behöver nu förstärka vår mottagning med en distriktssköterska/sjuksköterska för tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan mottagningsarbete och telefonrådgivning med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö.
  • I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring ingå vid Jourcentralen i Jönköping, samt mottagningsarbete på Visingsö en dag/vecka.
  • Möjlighet att delta i olika förbättringsarbete.
  • Personlig kompetensutveckling.

För att du ska trivas hos oss

Att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och att du ser möjligheter i förändringar. Är stresstålig då arbetstempot ibland kan vara högt. Att du är en person som är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten i en medelstor vårdcentral där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vi uppmuntrar till kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Valentina Moldovan tfn 010-242 49 29 eller 072-720 50 51. Facklig företrädare för Vårdförbundet, Eva Georgsson tfn 070 - 329 39 80.

Välkommen med din ansökan senast 30 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb