ST-läkare

Gränna vårdcentral

Vi söker

Vi söker ST-läkare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du ska ha svensk läkarlegitimation och behärska svenska språket på C1-nivå.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare. Vi erbjuder flexibla arbetstider och du arbetar tillsammans med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Samarbetet mellan olika yrkeskategorier är välfungerande och en framgångsfaktor för att ge en god och säker vård.

Du erbjuds möjlighet till individuellt kompetensutveckling, men även möjlighet till gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet kräver hög flexibilitet och god arbetskapacitet. Samarbetet i teamet förutsätter att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten i en lite mindre vårdcentral. Där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vi uppmuntrar till kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Valentina Moldovan tfn 010-242 49 29 eller 072-720 50 51. Facklig företrädare för läkarförbundet Axel Petersson, tfn 010 - 242 39 31.

Sista ansökningsdag är den 10 december. Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb