Distriktssköterska/Sjuksköterska

Rosenlund/Tenhults VC, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Rosenlunds-/Tenhults vårdcentraler!

Vi söker

Vi söker en engagerad sjuksköterska med distriktssköterskeexamen, gärna med erfarenhet av att arbeta i Cosmic. Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har sköterskorna egna mottagningar inom sina kompetensområden. Vi ser gärna sökande med utbildning /intresse för att arbeta med hjärtsvikts- eller diabetespatienter. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer på primärvårdens gemensamma jourcentral i Jönköping.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla Rosenlunds-/Tenhults vårdcentraler till attraktiva vårdcentraler både för patienter och medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och att du har förmåga att fatta självständiga beslut inom ditt kompetensområde. Du har en positiv attityd och en flexibel inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vi strävar efter att vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Anna-Karin Nilsson, tfn 010-242 44 06, mobil 072-210 44 06. Facklig företrädare för vårdförbundet är Lilian Linder, tfn 010-242 44 11.

Sista ansökningsdag är 2017-11-26. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb